Over ons

Wie zijn wij

MEIN Metaal is een uniek bedrijf waar kwaliteit voorop gaat. Het bedrijf is met veel passie opgezet door Tromp Baarssen.

Wij hebben ons gespecialiseerd in stalen kozijnen, deuren en (vol automatisch) hekwerk.

Bij MEIN Metaal staat de klant centraal, dat betekent dat we met jou als klant meedenken en met pure passie en gedrevenheid jouw project tot een mooi eindresultaat brengen.

Kwaliteit is bij ons geen toeval maar een doelbewuste keuze!

Waarom MEIN Metaal

Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Bent u op zoek naar een op maat gemaakt product of zoekt u een metaalbewerker? Neem direct contact met ons op. Bovendien geniet u bij MEIN Metaal van nog veel meer voordelen.

  • Prijzen zijn inclusief inmeetservice
  • Prijzen zijn inclusief montage service
  • Wij gaan niet weg voordat u tevreden bent
  • U ontvangt van ons de scherpste prijs
  • Wij leveren u een product van topkwaliteit

Tromp Baarssen

20181005_212556

Het gezicht achter MEIN Metaal: Tromp Baarssen.

Partner worden van MEIN Metaal?

Samenwerking

In de dagelijkse praktijk wordt veelvuldig samengewerkt met uw bedrijf. In zo’n geval werken we nauw samen en zorgen samen met uw bedrijf voor een mooi product van topkwaliteit.

Prijzen

Naast deskundigheid, snelheid en ervaring hebben , mag u van ons ook verwachten dat wij oog hebben voor het product wat u verkoopt als eindleverancier. Wij leveren alleen producten van topkwaliteit tegen een scherpe prijs.

Kansen in de markt

Door de positieve ontwikkelingen in de bouw en machinebouw zijn wij positief gestemd over de metaalindustrie. De verwachtingen blijven positief voor de komende jaren, maar dit is wel afhankelijk van de positie die u als bedrijf hebt verworven én welke eindmarkt u bediend.

Uniek

Door onze ervaring en deskundigheid kunnen wij elk product naar wens produceren. Uiteindelijk is het belangrijkste dat uw klant krijgt wat hij verwacht